MBVO senioren in Arnhem met sport & spel

Sport voor senioren in Arnhem? Als je aanvullend verzekerd bent bij CZ of Zilveren Kruis bijvoorbeeld kan je een tegemoetkoming krijgen van de verzekering bij deze sportactiviteit.

50+ zaalsport waarbij we  ook aandacht besteden aan kracht, balans en valpreventie .  Er wordt op maandag ,dinsdag, donderdag en vrijdgag ook gym op de stoel en aangepast 70+ zaalsporten met aangepaste materialen zoals zachtere ballen aangeboden

Yoga en Stoelyoga

Yoga is een verzameling van zowel oefeningen voor het lichaam , als oefeningen voor de geest. Deze zijn staand, zittend en liggend maar op de stoel zittend kan men de oefeningen ook aangereikt krijgen. We hebben sinds 2018  en 2019 stoelyoga docenten die de les verzorgen. En geven les op vrijdagmorgen 11:00-11:45 in een fijne ruimte bij sportcentrum de Pas in Rijkerswoerd, om de week.  Vrijdag 14 februari is er stoelyoga. Ook kan je meedoen in een gewone yoga les overdag op dinsdag of donderdag. Dan zijn er enkele stoelen beschikbaar.

Door yoga oefeningen pakken we stress aan. Het lichaam krijgt een betere doorbloeding . We eindigen altijd met een ontspannings oefening.

 

Volleybal

We spelen in de gymzaal achter de COOP in Rijkerswoerd in Arnhem en spelen mee in de volleybal midweekcompetitie op Valkenhuizen, en toernooien . Dus hou je van sporten, waarbij je vooral lekker wilt ballen, kom dan eens mee spelen. Afhankelijk van je sport doel en je speelniveau is er de maandag We trainen door samen 2 a 3 sets te spelen. Je krijgt wel wat tips als je het wilt leren. Deze groep heeft momenteel een wachtlijst. Heb je interesse geef je dan op als starter , we zetten je op de lijst en gaan dan zsm beginnen. 

 

 Tijd & Locatie

SportLocatieMoment
Seniorensport MBVO

Elst in de Wieken

Maandag 13.00-14:00

MBVO Fitgym

Westervoort

Dinsdag 09.45-11:45

MBVO Pilates en sport en spel

Sporthal De Laar West

Woensdag 08.45-09.45

MBVO Nordic Walking en Sportief Wandelen

Arnhem Noord bossen en parken 

Woensdag 10.20-11.30

MBVO Sport & Spel

idem ook voor jou als je rustig wilt sporten en intensief  met beleid

Sporthal Helster in Elst

Sporthal Rijkerswoerd, de Pas 44

Vrijdag 14:00-15:30

Maandag 14:00-15:00

 

seniorensport

Seniorensport

Seniorensport

Seniorensport

Seniorensport

Seniorensport

Seniorensport

Seniorensport