Recreatief volleyballen en midweek competitie B poule

Er zijn geen  volleybal trainingen dit jaar. we trainden en speelden sinds 2008. Momenteel even geen volleyballen. Wel toernooien 

Volleyballen brengt je tot nieuwe ontmoetingen met leuke mensen uit de buurt, samen ballen, gezellige activiteiten en de midweek competitie.

Volleybal-in-arnhem

Wat:   in de gymzaal spelen we wat volleybal partijen ,  we trainen niet, maar gaan gelijk lekker volleyen. Omdat we houden van lachen en sparren tegen elkaar. Ben je beginner dan oefenen we even om BH en OH te spelen.

Welk niveau  op maandag 19:30-20:30 Op het moment is er een wachtlijst. Meld je aan bij interesse. Er staan al enkele op de we gaan zsm starten ook voor beginners.

Wat is het Gezondheidseffect :samen een teamspel spelen geeft actie reactie en verbinding. Door met elkaar een prestatie neer te zetten geeft een goed gevoel. Endorfine wordt aangemaakt, betere doorbloeding etc.

Juist bij in& outdoorsport ben je welkom als je denkt dat je eigenlijk wel wilt , maarrrrrr…. Oftewel  als je zin hebt om weer zo lekker te volleyen als vroeger of op de camping en niet bang voor de bal= dan moet je gewoon komen. Het leuke bij ons is dat we veel gezinsleden - partners leeftijd 20 jaar+.  Ook juist bij ons in Arnhem volleybal komen doen, omdat we meespelen in de midweek competitie (woensdag) en misschien heb je er geen tijd voor , maar samen af en toe meespelen in een volleybal partij zorgt ervoor dat we toch weer een team bij elkaar hebben voor de B of C poule. 

Het leuke is dat iedereen spelverdeler kan en mag zijn, groot of klein en aanvaller volgens het systeem (…) We spelen zoals schoolvolleybal. Met soms verrassende effecten. Van 20 ers tot en met 50 ers. Mannen en vrouwen. Je mag een druk bezette baan hebben , we kijken je er niet op aan als je even wat minder vaak kan spelen.

Voor wie:  druk bezette mannen en vrouwen die ooit aan balsporten hebben gedaan en weer een beetje fanatiek willen ballen. 20 ers en ouder. Ook voor niet druk bezette… voor hen die recreatief lekker even ongedwongen willen volleyballen. Met smash werk, maar we houden absoluut rekening met alle schakels in het team. Er is momenteel een wachtlijst. je kan contact opnemen met Doremieke hiervoor

Wanneer nvt

Locatie & Tijd MOMENTEEL GEEN TRAININGEN

SportLocatieMoment
Volleybal beginners en open voor de bewegen in arnhem sportpas/ wachtlijst

Rijkerswoerd Kempenaarzaal

Maandag 19.30-20:00

Volleybal 

Rijkerswoerd Kempenaarzaal

maandag 19:30-20:30

Volleybal Competitie

Sporthal Valkenhuizen

Woensdag 20.00-23.00

     

 

 

 

RightColumn Volleybal

Volleybal team foto

Volleybal

Smashing

Volleybal actiefoto

Volleybal

Volleybal team