In 1968 ben ik,  Doremieke Kuijsten , in Twente geboren uit een Friese moeder en een Brabantse vader. Nu bijna 30 jaar wonend in Arnhem 

dore

In& outdoor sport bestaat sinds 2005.  Als leraar, HBO senioren sport CIOS, KNGU, organiseer en geef ik trainingsavonden en sport en beweeglessen. Samen met mijn sport collegae  coach en begeleid ik mensen om in beweging te komen en te blijven. En bovenal om er lol in te hebben, In & outdoor sport werkt samen met Uniek Sporten en Running Blind. Buddies en blinde hardlopers komen samen in de running Squad app groep. En we hebben een activiteiten groep waar we van alles organiseren. Run the city, spontane kampeer weekenden, trainingsweekend in Belgie,  etc. join the club.

Ben je even uit de running ? Het is enorm belangrijk spierkracht te houden, je hart is tenslotte ook een spier. Wist je trouwens dat spieren een herinnering hebben? Daag jezelf uit, doe weer mee voor je eigen kracht en je kwaliteit van leven.  Stap in de wereld van mindfullness, volg beginners yoga . Of word buddy voor een ander sport maatje. We kunnen helpen, met buddies of ; indien nodig,  1 op 1.  Waar ligt jouw kracht.

Op Papendal geef ik teamclinics aan bedrijven zoals yoga om de ochtend mee te starten of workshop nordic walking & nordic running aan bijvoorbeeld sportgeneeskunde, vrouwen van Nu . Ik geef ook boswandelingen , hardloop clinics en workshops op bedrijfsfamiliedagen en  ik laat je kennis maken met pilates en yoga.

Ik ben goed in het differentieren in de trainingen en om leuke groepen te maken ( sinds 1991 docent/ trainer dus met meer dan 25 jaar ervaring) ook voor en met jouw mogelijkheden. 

Als liefhebber van sport en spel en van de natuur vind ik het geweldig te zien dat na al die jaren heel veel cursisten tevreden zijn en plezier hebben in bewegen. Dat doelen zijn gehaald of dat ze meer zijn gaan ontspannen in het bewegen. Minder last hebben van de hernia, hun bekkeninstabiliteit of artrose. Meer uithoudingsvermogen hebben. Genieten van de mooie natuur en van het mens- zijn met elkaar. Kijk naar buiten , maar vergeet ook niet naar binnen te kijken ( hatha yoga)

 

Do yoga

Vrij zijn en genieten

Do

Omdenken

Do Nordic