Zet binnen aan, en buiten even uit. Kom weer terug bij jezelf, kom weer in balans. 

Kies de yogales arnhem 

Yoga is een gemoedstoestand en het is meer dan een serie oefeningen en meditatietechnieken. Door yoga komt je geest tot rust is, tot niets je meer afleidt.  Yoga Arnhem brengt je door de bewegingen naar rust en kalmte. Door de asanas en de ademhalingsoefeningen komen lichaam en geest in evenwicht. Soms begin je onrustig of lui. Maar doordat je opgaat in het oefenen voel je je verbonden met een kracht die heel positief voelt. Hiernaast kijk je bij yoga naar binnen. Door je eigen middelpunt en balans in een oefening te vinden, leer je in je eigen leven je middelpunt. Tevens vind je jouw balans en de juiste weg. 

 

Yoga stijlen

Van Hatha Yoga tot Bikram Yoga. Door de bomen zien we het bos niet meer en daarom is de Yogales in Arnhem bij in&outdoorsport voor iedereen zonder onhoudbare houdingen.

Hatha yoga is een vorm van yogalessen die je veel hoort en terugziet in de yogastijlen.  Hatha Yoga is een algemene vorm die de pijlen richt op de ademhaling en tijdens bewegingen de stress te verlichten.

Snelle vormen van Yoga

Kundalini Yoga is een wat snellere yoga vorm die net als vele andere activiteiten vanuit het Westen is overkomen waaien. Ook hier zijn tijdens yogalessen de pijlen gericht op ademhalingstechnieken. Desalniettemin worden bewegingen en oefeningen wel sneller uitgevoerd dan bij reguliere yogalessen zoals Hatha Yoga.

Ashtanga Yoga

Een yogastijl voor de meer gevorderde yogi en zeker niet van toepassing in onze yogales in Arnhem. Deze yogavorm is veel intensiever en uitdagender met oefeningen die zich richten op andere aspecten van ons lichaam. Bovendien zijn houdingen die in deze lessen worden aangenomen niet zo snel uit te voeren voor beginners.

Daarom is onze Yogales Arnhem bij In&outdoorsport toegankelijk voor iedereen. We richten ons juist op DE yogales.  Vinyasa , Kundalini en Dru elementen  Yoga om In te  zetten voor balans in je leven - beginners welkom, vraag ook eens naar de Balans-yoga.

 

 voor 8,00 kan je een proefles mee doen. van Vinyasa yoga, Nidra yoga, Hatha Yoga.....ook ideaal om te starten bij zwangerschap

Stuur Doremieke een Whatsapp bericht om een Yogales mee te doen!

  iconfinder_social_media_isometric_23-whatsapp_3529682.png