Running blind ism In & outdoor sport 

 

Wat?

Running blind en starten met hardlopen, voor wedstrijden en gezellige runs

Wie ? voor iedereen die hardloopt en bewust is van het feit dat het ons ook kan overkomen, een oog aandoening of andere beperking krijgen. Niets is er dan toch mooier dan dat je toch kan blijven hardlopen? Dus leen je ogen even aan de ander. Loper voor loper.  Je hardloop passie delen of je nieuwe passie gaan ontdekken: hardlopen of bewust joggen. Hardlopers trainden al bij in & outdoorsport, de samenwerking met uniek sporten en running blind zal nu nog meer ondersteuning kunnen bieden.

Wanneer

Op  woensdag 19:00, vrijdag 9:00 (sportcentrum Rijkerswoerd) is er hardlooptraining, en ook op zaterdag 10:15 gaan we hardlopen 

Juist bij in & outdoor sport :  voor hard en zacht lopers die hun passie willen delen. Ook voor nieuwe lopers; met en zonder zicht. In & outdoor sport heeft het opgezet in Arnhem en traint de lopers. Wil je ook buddy worden, we leren het je en jij zorgt daardoor dat de running squad groter wordt. Ook als je alleen wilt buddyen bij wedstrijden hebben we je nodig . Lopers voor lopers. Ben jij erbij om je passie te delen? Neem bijvoorbeeld een andere loper mee. Stel je vraag hier : Of kom leren hardlopen.

We zijn een gezellige groep lopers en ook wandelaars die op verschillende tempos rennen. Met elkaar afstemmen en gezellige activiteiten ondernemen. Aanmoedigen , bijpraten etc.

Tijd & Locatie

SportLocatieMoment

Running blind, hardlopers en wandelaars

lidmaatschap 20,00 p / maand 1x p week of 30,00 2x p week of via de bewegenkaart

Sporthal Rijkerswoerd

vrijdag 9:00-10:30

woensdag 19:00

zaterdag 10:15

Welk niveau?

alle niveaus

Gezondheidseffect?

zie effecten op de gezondheid bij het hardloop item. Licht zien in moeilijkere periodes!

Tarieven gratis via:

21,95 p maand via de bewegen in arnhem sportpas of

35, 00 bij in & outdoor sport incl video analyse PT / bootcamp /pilates kracht oefeningen

Running Blind

Running Blind

Running Blind

Running Blind